Floating text alt.

HÜSEYİN EFENDİ’DEN ZİYARET

HÜSEYİN EFENDİ’DEN ZİYARET

Mahmud Efendi Hazretlerimizin Okmeydanı vekili kıymetli Hüseyin Hocamız derneğimizi ziyaret ederek bizleri şereflendirdiler. Hafız kardeşlerimizle ve hocalarıyla sohbet edip dualar ettiler. Yaptığımız Kuran-ı Kerim hizmetlerinin büyüklüğünden bahsettiler. Bizlere dua edip gönlümüzü aldılar. Bizler de Feyder ailesi olarak, hocamızın geri kalan ömrünü sağlık, sıhhat ile hizmet yolunda geçirmesini Rabbimizden diliyoruz.

FEYDER ÇAD’DA

FEYDER ÇAD’DA

FEYDER Çad ziyaretini tamamladı. Çad’daki Müslüman kardeşlerimizle gönül köprüleri kurduk. İlim gören kardeşlerimize Kur’an-ı Kerim’ler hediye ettik. Farklı köylerde su kuyuları açıp kardeşlerimize sağlıklı suya kolay erişim imkanı sunduk. Kurbanlar kesildi, erzaklar ve hediyeler dağıtıldı. Allah hayır sahibi kardeşlerimizin hayırlarını kabul eylesin.

ABDULMETİN BALKANLIOĞLU HOCAMIZDAN ZİYARET

ABDULMETİN BALKANLIOĞLU HOCAMIZDAN ZİYARET

Abdulmetin Hocamız, Kudüs’ün Fethi münasebetiyle derneğimizi ziyaret ettiler. Bizlere eşsiz anlatımıyla sohbette bulundular. Kendisini dinlemeye gelen cemaatle sohbet sonrası hasbihal ettiler. Hafız kardeşlerimize bol dualar edip gönlümüzü hoş ederek ziyaretlerini bitirdiler. Bizlerde hocamıza hayırla dualar ediyoruz. İslam adına yapacağı işlerde Rabbimiz kendisinin yar ve yardımcısı olsun.

CÜBBELLİ AHMET HOCAMIZDAN ZİYARET

CÜBBELLİ AHMET HOCAMIZDAN ZİYARET

Cübbeli Ahmet Hocamız, Feyder hafızlık kursumuzu ziyaret ettiler. Hafız kardeşlerimize hafızlık hususunda tavsiyelerde bulundular. Hepsine dua edip, onların hafız olmaları için çabalayan anne ve babalarına hayır dualarını esirgemedi. Onlara bu ilim yolunda hizmet eden hocalarına ve okumalarına olanak sağlayan maddi manevi destek olan hayırseverlere uzun uzun dua ettiler. Bizler de Feyder ailesi olarak hocamıza […]

NUREDDİN NEBATİ BEY’DEN ZİYARET

NUREDDİN NEBATİ BEY’DEN ZİYARET

Ak Parti 25. dönem Şanlıurfa milletvekili sayın Nureddin Nebati Beyefendi, Feyder Florya Eğitim ve Yardımlaşma Derneği merkezimizi ziyaret ettiler. Derneğimizin faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler paylaştık. Hafız kardeşlerimizin ilmi çalışmalarını kendisine aktardık. Sayın vekilimize Cenab-ı Hak’tan sağlık, sıhhat ve bu ülke için yapacağı hizmetlerde başarılar temenni ediyoruz.